Cariere Home / Cariere

Favorit Imobiliare

Cariere

Imobiliarele, sunt o carieră potrivită pentru tine? Există multe oportunități pentru persoanele interesate în a urma o carieră în industria imobiliara. Imobiliarele oferă o varietate extrem de largă de specializări, cum ar fi serviciile de tranzacționare (vânzări, închirieri), management al proprietățílor, de evaluare, de finanțare, servicii comerciale de tranzacționare și de leasing, servicii comerciale agricole, consultanță în investiții imobiliare. Cu toate acestea, decizia de a efectua o carieră în domeniul imobiliar, ca și alegerea oricărei vocații, merită tratată foarte atent. Acesta este un domeniu în care s-ar putea gresi cu ușurință viitorul tău. În fiecare an, multe persoane consumă timp, efort și bani pentru a intra în breasla imobiliară doar pentru a descoperi că nu pot finaliza etapele de pregătire și de examinare sau dacă au facut acest lucru, că sunt nepotrivite pentru locul de muncă ales.

Cum pot deveni Broker imobiliar?
Industria imobiliară din România ultimilor ani atinge standarde înalte de calificare prin solicitarea persoanelor în a îndeplini cerințele de educație și experiență cuprinzătoare pentru un domeniu atât de vast. Există o serie de avantaje care pot fi obținute în  timpul dezvoltării unei cariere in industria imobiliară.Pentru a vă începe sau dezvolta cariera vă invităm să completați cu atenție formularul de PreScreening de mai jos. Ulterior vă vom contacta în vederea stabilirii unui interviu.

Concurs aplicanti:
FAVORIT imobiliare poate fi primul pas in construirea unei cariere profesionale si va ofera sansa de a castiga un premiu!
Accesati  aplicatia PreScreening, editati formularul  cu o descriere cat mai completa a profilului dumneavoastra si puteti fi unul din cei 10 castigatori ai unei cartele de telefon cu numar!

Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la:

FAVORIT imobiliare

Adresa: Str. Stefan cel Mare, nr. 93, et. 3, Craiova, Dolj
Telefon: 0351402332, Fax: 0351780318,  Mobil: 0742111413

Web: www.FAVORITimobiliare.ro