Echipa

 

 Descoperă Oportunitatea! Fii Parte a Noii Noastre Echipe Imobiliare! 

Ești în căutarea unui mediu propice dezvoltării tale profesionale? Îți oferim ocazia de a face diferența într-o perioadă competitivă a pieței imobiliare! De asemenea, dacă faci parte deja dintr-o agenție imobiliară, unde lucrurile nu funcționează corect, te încurajăm să ne contactezi!

Ce ne diferențiază:

*  Echipă unită: Aici ești apreciat și susținut. Lucrăm ca o familie, ne sprijinim reciproc și împărtășim resurse.

*  Portofoliu divers: Avem o gamă variată de proprietăți, de la apartamente confortabile la locuințe de lux și proiecte investiționale.

*  Prezență online puternică: Beneficiezi de expunere maximă a listărilor tale prin intermediul platformelor digitale de top.

*  Colaborare flexibilă: Nu oferim salarii, ci oportunitatea de a-ți crește veniturile cu un procent atrăgător din comisioanele realizate.

 Ce căutăm:

*  Experiență în domeniu: Indiferent dacă ești la început de drum sau ai o experiență semnificativă, vrem să cunoaștem pasiunea ta pentru imobiliare.

*  Abilități de comunicare: Relaționarea cu clienții și partenerii este esențială în reușita noastră comună.

*  Determinare: Ești ambițios și gata să depui eforturi pentru a atinge obiectivele tale financiare și profesionale.

*  Spirit de echipă: Îți plac colaborarea și creșterea alături de ceilalți colegi.

Locație: 14th Constantin Aricescu, Sector 1, Bucuresti

 Cum să aplici:

Suntem nerăbdători să cunoaștem oameni cu pasiune și dorința de a crește alături de noi. Trimite-ne CV-ul tău la office@reos.ro.

Alătură-te echipei noastre și construiește-ți propriul succes într-un mediu prietenos și susținător. Hai să transformăm împreună provocările pieței în oportunități!

#OportunitateImobiliară #EchipăUnită #CrescândÎmpreună #REOSGroup


Ne puteti contacta pe