Terenuri de vanzare Craiova

8 oferte de terenuri de vanzare au fost gasite
Ordoneaza dupa:

Teren intravilan Est

Va propunem spre vanzare un teren intravilan de 5115 mp, cu 3 fronturi stradale, unul de 42.57 ml, la strada asfaltata, si alte doua de 100 ml, respectiv 58.07 ml. Terenul are acces la toate utilitatile este intr-o zona cu destinatie mixta. Pretul este negociabil.

300.000EUR

Teren de vanzare cu toate utilitatile

Va oferim spre vanzare un tere situat in localitatea Pielesti, pe o strada paralela cu drumul principal.Strada este astfaltata, iar terenul dispune de toate utilitatile, inclusiv gaze si canalizare. Cel mai mare plus al acestei proprietati o reprezinta dubla deschidere de cca 40. respectiv 50 ml.

100.000EUR

Teren de vanzare cu acces la toate utilitatile

Va oferim posibilitatea achizitionarii unui teren intravilan, cu acces la toate utilitatile, situat in zona metropolitana a Craiovei, chiar in localitatea Balta Verde, intre case, departe de agitatia si poluarea urbana. Terenul este liber si are iesire la 2 strazi, una asfaltata si una de paman

160.000EUR

Teren de vanzare in Malu Mare - in spatele lui Selgros

Teren intravilan construibil, situat pe Aleea 6 Teilor, in spatele magazinului Selgros. Terenul se poate vinde la pachet cu inca o parcele tot in suprafata de 443 mp, ajungand la o suprafata totala de 886 mp. Ca si utilitati exista curent electric si apa curenta, iar la 90 ml distanta se afla strada

37.000EUR

Teren de vanzare intravilan

Teren Intravilan de vanzare in Craiova - , reper Zona Termo II, avand o suprafata de 10000 mp si deschiderea de 30 ml. Pretul este negociabil. ID intern: 255.

140.000EUR

Teren de vanzare in zona Selgros-Damila Exterior Est

Teren Intravilan de vanzare in Craiova - Exterior Est, reper Selgros-Damila, avand o suprafata de 370 mp si deschiderea de 14 ml la 1 strada. Caracteristici teren POT % , CUT , Regim de inaltime , amprenta maxima #amprentamaxima# mp.Pretul este negociabil . ID intern: 472.

19.000EUR

Teren de vanzare in zona Metro

Teren Intravilan de vanzare in Craiova -zona Metro, pretabil constructii. Terenul are o suprafata de 911 mp si o deschidere de cca 30 ml.

25.000EUR

Teren intravilan in Robanesti

Urgent!!!Teren de vanzare, cu posibila destinatie comerciala sau rezidentiala. In cazul cumpararii in scop rezidential, se poate achizitiona de catre o persoana sau un grup de persoane, terenul putand fi parcelat. Ca si utilitati terenul poate dispune de curent electric, apa curenta, canalizare. In

10.000EUR